Vrouwen kunnen man helpen bij te snel klaarkomen

Het is iets dat vaak voorkomt; een man die te snel klaarkomt. Zeker wanneer mannen niet zo vaak seks hebben, kan het soms binnen enkele minuten gedaan zijn. Als vrouw ben je dan vaak nog niet eens opgewarmd. Het is voor de man vaak vervelend, want hij wil zijn vrouw of vriendin natuurlijk ook een prettige tijd geven.

Maar het is misschien nog wel het meest vervelend voor de vrouw. Want die had net gehoopt op een leuke avond en dan is de man al binnen de kortste keren klaargekomen. In dit artikel willen we de vrouw een aantal tips meegeven voor een oplossing voor snel klaarkomen en het de man zo lang mogelijk vol te laten houden.

Twee keer op 1 dag

Als jullie een vaste avond hebben waarop jullie seks hebben, bijvoorbeeld in het weekend, dan kun je als vrouw alvast wat voorbereidingen treffen. In de ochtend kun je jouw man bijvoorbeeld eens aftrekken of totdat hij klaarkomt. Bijvoorbeeld als jullie net wakker zijn. Op deze manier is hij al een keertje klaargekomen op deze dag en is de kans dat hij het langer vol zal houden in de avond een stuk groter. Er zit ook voldoende tijd tussen om weer op te laden, dus daar hoe je jezelf ook niet druk over te maken.

Niet te heftig

Als jullie het bed delen, kan het helpen om niet teveel geluid te maken. Natuurlijk is het belangrijk dat je een prettige nacht hebt met zijn tweeën, maar het kan voor een man enorm opwindend zijn als hij zijn vrouw of vriendin enorm hoort kreunen. Dit kan net dat extra zetje zijn wat ervoor zorgt dat hij te snel klaarkomt. Probeer je dus een beetje in te houden voor je eigen bestwil.

Als dit allemaal niet echt helpt, is het ook helemaal niet gek om het eens te bespreken met hem. Hij zal het ongetwijfeld zelf ook wel weten dat hij het vroeger langer vol hield. Praat er gewoon eens over en laat hem weten dat je er voor hem bent. Misschien zijn er bepaalde stressvolle situaties die ervoor zorgen dat hij last heeft van deze problemen.